Wat bieden wij?


Remelia Energie houdt zich bezig met het adviseren van particulieren en bedrijven om zo tot een goede, duurzame oplossing te komen. Met onze expertise en de mogelijkheden van tegenwoordig is het mogelijk om per situatie met een plan te komen om de energiekosten te verlagen. Doordat de Nederlandse overheid deze duurzame ontwikkelingen steeds meer ondersteunt doormiddel van subsidies, wordt het financieel steeds aantrekkelijker.


Het is natuurlijk fantastisch dat de overheid deze regelingen treft, maar op welke manier kunt u hier gebruik van maken? Remelia Energie regelt alle formaliteiten rond de subsidieaanvraag en helpt bedrijven om goed gebruik te maken van de energie-investeringsaftrek. Deze voordelen kunnen voor particulieren honderden euro's schelen, en bedrijven kunnen al snel duizenden euro's aftrekken van de belasting op het fiscale inkomen.

Vraag een adviesgesprek aan!


Vanaf heden is het ook mogelijk om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen via onze website. Vul daarvoor hieronder uw gegevens in, en adviseur Elias Wendelaar Bonga zal met u in contact komen. Wanneer u liever enkel via email benaderd wordt, kunt u ervoor kiezen om niets in te vullen bij het tekstvak voor het telefoonnummer.

 

Alvast bedankt voor uw interesse!

Aanvraag adviesgesprek


Naam*
Straat + nummer*
Postcode + woonplaats*
Telefoonnummer
Uw emailadres*
velden met * zijn verplicht

Zonnepanelen


Zoals al vermeld werd op de voorpagina, is duurzame energie momenteel het gesprek van de dag. Vele bedrijven wereldwijd spelen in op de groeiende vraag van particulieren en bedrijven naar duurzame systemen. Dit zorgt voor een gezonde mate van concurrentie, maar zorgt er ook voor dat het voor deze mensen niet altijd helemaal duidelijk is wat het beste is. Omdat Remelia wil dat de geïnstalleerde systemen van de hoogste kwaliteit zijn, en een uitstekende levensduur hebben, kiest Remelia enkel voor gebruik van de allerbeste materialen. Hieronder een overzicht van deze materialen met een kleine uitleg.

 

Omvormers

 

Logo SMA

De omvormer is het hart van een zonnepanelen installatie! Deze zorgt er namelijk voor dat de energie die de panelen genereren (gelijkstroom) wordt omgevormd tot voor ons bruikbare energie (wisselstroom). Door te kiezen voor een omvormer van het Duitse bedrijf SMA verzekert de klant zich van de betrouwbaarste omvormer met het hoogste rendement. SMA heeft wereldwijd niet voor niets een toonaangevende rol, en is daarbij al jaren marktleider.

 

 

Solar Max Naast centrale omvormers van SMA gebruiken we ook de omvormers van SolarMax. Deze in Zwitserland ontworpen en gebouwde omvormer staat garant voor kwaliteit en een lange levensduur tegen een scherpe prijs. De omvormers van SolarMax zijn net als bij SMA string-omvormers.

 

 

 

SolarEdgeSolar Edge is een omvormerproducent die zich bezig houdt met de producteie van centrale omvormers, maar daarbij ook met poweroptimizers. Hiermee wordt het mogelijk om de gelijkspanning van alle panelen op het dak afzonderlijk af te nemen. Dit geeft een aantal voordelen: Zo heeft schaduw een veel minder negatief effect en zijn de panelen per stuk te monitoren.

 

 

 

Zonnepanelen

 

REC Solar Prof 

 

REC zonnepanelen: Europese kwaliteit voor een concurrerende prijs.


De Renewable Energy Corporation (REC) groep is een vooraanstaande speler binnen de markt van zonne-energie. Ze bestaat uit drie afdelingen: REC Silicon, REC Wafer en REC Solar.

REC Silicon en REC Wafer zijn wereldproducenten van polysilicium en solaire toepassingen. REC Solar is een sterk groeiende fabrikant van hoogwaardige zonnecellen en –panelen en neemt deel aan projectontwikkeling binnen bepaalde segmenten van de PV-markt.


Het productieproces binnen de REC Group steunt op de verwerking en implementatie van silicium. Dit ruwe materiaal wordt doorheen verschillende fases verwerkt tot hoogwaardige zonnepanelen. Deze producten hebben één gemeenschappelijke missie: zuivere, hernieuwbare zonne-energie wereldwijd toegankelijk maken, met het oog op een gezonder klimaat.

De belangrijkste uitdaging voor de REC Group is het omzetten van zonlicht in elektriciteit op een duurzame en betaalbare manier. Als marktleider binnen de fotovoltaïsche industrie, weten zij deze twee pijlers aldus succesvol te benaderen.

 

 

 Bisol Zonnepanelen

Full Black Zonnepanelen

 

Steeds vaker kiezen onze klanten voor een volledig zwart systeem, ook wel full-black in jargon. Hiervoor bieden wij volledig zwarte panelen aan van ET Solar en Bisol. Productie van Bisol vinden in Europa plaats en de zwarte zonnepanelen van ET Solar worden in China geproduceerd.

Klik hier voor een film over Bisol

 

Benieuwd naar hoe zonnepanelen gemaakt worden? Bekijk hier een filmpje over de productie van zonnepanelen (Engels)

 

 

Bevestigingsmateriaal

 

Gezien de waarde van een PV-installatie, is het belangrijk deze installaties op een zo degelijk mogelijke manier aan de ondergrond te bevestigen. Remelia kiest ervoor om gebruik te maken van de bevestigingsmaterialen van het Duitse Schletter. De producent geeft 10 jaar garantie op dit onderhoud- en corrosievrije bevestigingsmateriaal.

 

schletter

 

SMA Producten


Een belangrijke keuze binnen een PV-installatie is de keuze van de omvormer. Wij bij Remelia Energie kiezen met voorkeur voor een omvormer van het Duitse SMA. Dit gerenomeerde bedrijf heeft al vaak bewezen voor te lopen in de technologie, en haalt daardoor ook het beste rendement. De keuze voor SMA is niet onoverwogen, maar een bewuste keuze voor materialen van alleen de aller beste kwaliteit. Hierdoor zult u als klant nooit gedonder krijgen met niet functionerende producten, en altijd verzekerd zijn van het hoogst haalbare rendement. Omvormers zijn het kwetsbaarste deel van de installatie, en ook dit geeft weer een reden voor SMA te kiezen. Waar andere omvormerproducenten omvormers maken die 10 a 15 jaar meegaan, worden álle omvormers gemaakt om in ieder geval 20 jaar mee te gaan. De Duitse producent kan de duurzaamheid van hun producten bewijzen, want omvormers van SMA zijn al sinds 1993 actief en werken nog steeds.

 

Klik hier voor de omvormerstest van Photon in 2011 (5 SMA's in de top 12)

 

Hieronder een greep uit het zeer uitgebreide assortiment van de producten van SMA.

 

Nieuwe generatie transformatorloze omvormers

 

 

Universeel inzetbaar door geïntegreerde netbeheerfuncties

De transformatorloze Sunny Boy 3000TL, 3600TL, 4000TL en 5000TL zijn ideale oplossingen voor veeleisende en gedeeltelijk overschaduwde installaties. Als multistringapparaat bieden ze maximale flexibiliteit bij planning en realisatie. De hoge DC-spanning van 750 V geeft een kostenvoordeel door minder parallelle strings. Dankzij de geïntegreerde netbeheerfuncties zijn ze universeel inzetbaar, en leveren ze een grote bijdrage aan de netondersteuning. Bovendien zorgt de nieuwe wandmontage nog eens voor een vereenvoudigde installatie.

 

 

Sunny Portal


 

sunny portal

Kostenloos PV installaties professioneel bewaken, beheren en presenteren

Of het nu gaat om kleine installaties in huis of grote zonne-energieparken, meerdere PV installaties centraal beheren en bewaken bespaart tijd en geld. U als klant, en wij als installatiebeheerder hebben hierdoor altijd en overal toegang tot de belangrijkste gegevens. Vooraf geconfigureerde pagina’s kunnen gemakkelijk aangepast of aangevuld worden. Wilt u gegevenstabellen of diagrammen? Als het om de analyse van meetwaarden of de visualisatie van opbrengsten gaat, blijft er niets te wensen over. De opbrengsten van alle omvormers van een installatie kunnen automatisch vergeleken worden en ook kleine afwijkingen worden vastgesteld. Het uitgebreide rapportagesysteem informeert u, wanneer gewenst, regelmatig per e-mail en stelt zo de opbrengst vast.

 Webconnect

Wanneer kan ik Sunny Portal gebruiken?
U kan toegang krijgen tot de Sunny Portal wanneer uw installatie is uitgerust met een webconnect module. De nieuwe STP serie 3 fasige omvormers is al standaard uitgerust met deze module, en in vrijwel alle andere is hij in te bouwen voor € 250,- incl. btw.


U vindt meer informatie op www.SunnyPortal.nl.

 

Gebruiksvriendelijk

Eenvoudig te begrijpen rapporten
Wereldwijde toegangvia internet (met PC, tablet of mobiele telefoon)


Individueel

Vrij configureerbare pagina's en diagrammen

Verzenden van individuele opbrengst- en gebeurtenisrapporten per e-mail


Informatief

Volledig automatische vergelijking van de opbrengst van de apparaten van een installatie

Professionele koppeling met persoonlijke website

 

eMobility


Er zijn in Nederland momenteel meer dan 5000 volledig elktrische auto's en dat getal moet rond 2020 boven de 350.000 liggen. Om dit mogelijk te maken moeten vele laadpunten geplaatst worden. Remelia Energie plaatst deze punten bij particulieren en bedrijven. Hieronder een overzicht van ons aanbod. Neemt u zonnepanelen en overweegt u een electrische auto aan te schaffen? Wij helpen u graag om uw persoonlijke omgeving gereed te krijgen.

 

 

Thuislaadpunten

                 

 

 

Bedrijfsoplaadpunt

 

Wij leveren en installeren de oplaadpunten voor de volgende auto's:

Klik hier voor een overzicht van alle auto's

 

Daarnaast plaatsen we even gemakkelijk een oplaadpunt voor uw electrische fiets of scooter!

Over op LED-verlichting?


Remelia Energie is gespecialiseerd in het tekenen en installeren van systemen die energie opwekken. Daarnaast streven wij naar een lager energieverbruik. Vaak kan door vrij eenvoudige ingrepen het jaarlijks energieverbruik drastisch naar beneden worden gebracht. Zo kan bijvoorbeeld door het vervangen van halogeen-verlichting door LED-verlichting tot wel 90% energie worden bespaard op verlichting. Voor deze besparing is een investering nodig die ongeveer in 3 jaar weer is terugverdiend! En dat bij een levensduur van de verlichting tot wel 25 jaar.

 

 

 

LED betekend al lang niet meer dat koude witte licht! Met de LED-verlichting van tegenwoordig is het mogelijk om, met dezelfde kleurwarmte als halogeen-verlichting, sfeer te creeëren in een woning. Elias komt graag eens bij u langs om te kijken op welke manier in uw woning energie te besparen valt.

Besparen op de pomp!


Doordat vloerverwarmingssystemen soms vele jaren geleden geïnstalleerd zijn, is de circulatiepomp vaak niet meer een van de zuinigste. De circulatiepomp zorgt ervoor dat het verwarmde water door de vloer blijft lopen, en draait hierom bijna constant. Door grote ontwikkelingen in deze pompen kan tegenwoordig vrij eenvoudig veel bespaard worden op uw energierekening! Hieronder vindt u informatie over een van de bijzonder zuinige pompen van Grundfos.

 

 

De ALPHA2 L zal automatisch het verwarmingssysteem analyseren, de optimale instelling vinden en haar werking aanpassen aan wijzigingen in de vraag. Deze instellingen zorgen ervoor dat deze circulatiepomp zeer energiezuinig is, en wordt jaarlijkse tot wel 70% energie bespaard. Een groot bijkomend voordeel is dat u door de besparing, de investering voor aanschaf van deze pomp en installatie binnen 3 tot 4 jaar kunt terugverdienen!

 

Wanneer u ook gemakkelijk wilt besparen op deze energiekosten, kunt u ons via deze website benaderen!

Ook duurzaam op bestemming!