Remelia Energie


Welkom op de website van Remelia Energie! Wij helpen u bij het kiezen van de meest geschikte duurzame oplossing voor uw situatie. Remelia draagt zorg voor advies, plaatsing en onderhoud van de totale oplossing!

Samenwerking met enie.nl


 

enie.nl

 

 

Om een grote bereik te hebben binnen de mooie markt van de zonne-energie heeft Remelia Energie de volgende stap genomen!

 

In restaurant ‘Het Witte Huis’ in het Friese dorpje Olterterp is 22-10-'14 de overeenkomst tussen enie.nl en Elias Wendelaar Bonga getekend. Vanaf 3 november breidt enie.nl haar organisatie uit met een nieuwe vestiging in Ureterp (nabij Drachten).

 

Met Elias Wendelaar Bonga heeft enie.nl een ervaren partner gevonden voor de nieuwe locatie van enie.nl in Drachten. Elias is als zelfstandig ondernemer al bijna drie jaar actief in de markt van zonne-energie en was op zoek naar een partner om zijn activiteiten verder uit te breiden. ‘Met enie.nl heb ik een ervaren organisatie en een sterk merk met een unieke visie om de markt van zonne-energie in Friesland verder vorm te geven’ aldus Elias.

 

Voor enie.nl wordt middels de samenwerking invulling gegeven aan een lang gekoesterde droom van om naast de bestaande activiteiten van enie.nl in de provincie Friesland een eigen vestiging te hebben. ‘Elias heeft veel ervaring in deze markt en weet hoe belangrijk kwaliteit en duurzaamheid zijn, dit is nodig om de markt verder te professionaliseren’ aldus Patrick van der Meulen.

 

Beide partijen zijn enthousiast over de mogelijkheden van deze nieuwe samenwerking en zullen zich volledig inzetten voor de nieuwe vestiging van enie.nl Drachten.

 

Over Remelia Energie


Duurzame energie is het gesprek van de dag. Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in energiezuinige oplossingen. Door de prijsdalingen van onder andere zonnepanelen worden duurzame, kostenverlagende installaties nu voor iedereen bereikbaar! Toch is het nog erg belangrijk goed rekening te houden met kwaliteit van de installatie. Remelia Energie biedt hulp bij het kiezen van de meest geschikte duurzame oplossing voor particulieren en bedrijven. Hierin biedt Remelia een installatieplan dat past bij de wensen van de klant, waarin kwaliteit en rendement hand in hand gaan. Deze oplossingen kunnen uiteenlopen van omschakeling naar LED verlichting tot de installatie van een zonnepaneleninstallatie en/of een warmtepompinstallatie.

 

 

Remco Pronk en Elias Wendelaar Bonga zijn dit bedrijf gestart om de krachten te bundelen. Door de ervaring van Elias als extern duurzaamheidadviseur binnen verschillende bedrijven in binnen- en buitenland, en de ervaring van Remco met de installatie van deze systemen begon het idee. Beide ondernemers zagen problemen bij particulieren en bedrijven als het ging om de keuze voor een duurzame installatie. Zo is het niet enkel belangrijk een perfect systeem uit te tekenen en te installeren, maar is advies over de fiscale voordelen en subsidieregelingen ook van belang. Remelia is op de hoogte van alle regelingen voor particulieren en bedrijven.

 

Neem direct contact met ons op: Tel. nr. 0512-745073

 

Inhoud website


Wat is er allemaal te vinden op deze website? Onder andere is uitgelegd wat wij als bedrijf allemaal doen, en welke materialen wij gebruiken. Deze informatie is te vinden onder de knop Diensten. Onder de knop Alles duurzaam worden zoveel mogelijk van de belangrijke ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie weergegeven. Wij proberen zo snel mogelijk ook foto's online te krijgen van opgeleverde projecten. Deze foto's zullen dan te vinden zijn onder de knop projecten.


U kunt niet meer wachten? Op de contact pagina vindt u alle informatie om ons direct te bereiken via telefoon of email. Momenteel komen wij geheel vrijblijvend op locatie voor een adviesgesprek!

Nieuw initiatief!


 

Naar aanleiding van de actie van LECO om Gorredijk in 2020 energie neutraal te maken, zijn offertes uitgebracht voor ongeveer 1000 zonnepanelen. Vandaag - 14 februari 2014 - is het eerste contract bij een particulier in Gorredijk getekend. Spreekwoordelijk is het eerste schaap over de dam. Publicitair zal LECO bij het aanbrengen van die zonnepanelen aandacht besteden aan het offensief dat wordt ontketend. Het begint te draaien.